Expertise

Proformance draagt verantwoordelijkheid voor verschillende aspecten van informatie- en communicatietechnologie, zoals het adviseren over en implementeren van ICT-systemen en -diensten die noodzakelijk zijn voor de dagelijkse of toekomstige activiteiten van onze klanten.

Proformance is daarnaast gespecialiseerd in digitale beveiliging, waarbij maatregelen worden genomen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens en systemen te waarborgen.

Proformance biedt daarbij onderstaande expertise aan, waarbij geldt dat de consultants fulltime, parttime en op afroep ingezet kunnen worden:

Cloud en Infrastructuur Services

On-premises, cloud of een hybride infrastructuur. Welke past bij uw organisatie? Proformance helpt u met het opzetten, migreren en verbeteren van de IT infrastructuur die bij uw organisatie past. De Proformance Project- en Programmamanagers zijn hierbij de spin in het web en begeleiden u in uw transformatie.

Security Services

De Proformance Security Consultants kruipen in de rol van (Chief) Information Security Officer en helpen u met het beschermen van uw organisatie tegen cyberaanvallen. Wij ondersteunen u bij risicomanagement en bij de implementatie en verbetering van security maatregelen. Onze Security Consultants zijn competente en gecertificeerde beveiligingsprofessionals met brede security expertise en kennis van actuele thema’s zoals NIS2 en andere cyberwetgeving. Daarnaast helpen de Security Consultants u met het certificeren voor ISO 27001.

Architecture Services

Onze Proformance Architecten verdiepen zich in uw organisatie en ontwerpen IT-oplossingen of -omgevingen om uw business challenges te overwinnen, zodat uw bedrijfsvoering optimaal ondersteund wordt door uw IT-landschap. De Proformance Architecten adviseren u over toekomstbestendige IT, stellen roadmaps op en zorgen ervoor dat uw organisatie wendbaar en effectief blijft.