Boost je carrière bij Proformance

Tevreden medewerkers hebben de grootste impact op bedrijven. Daarom zetten wij ons in voor Proformance Professionals met impact. Als consultant zoek je naar een organisatie waar jouw vaardigheden en ervaring optimaal benut worden. Jouw expertise en jouw enthousiasme voor het vinden van innovatieve oplossingen sluiten naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie.

Proformance biedt jou de ideale omgeving voor professionele groei door je ambities te prikkelen en je regelmatig uit je comfort zone te halen. Dit doen we niet alleen door je te koppelen aan interessante opdrachtgevers met uitdagende opdrachten, maar ook door in te zetten op ontwikkeling door middel van training, begeleiding en intensief samenwerken met andere Proformance Professionals bij een opdrachtgever.

Proformance hecht daarnaast waarde aan teamplay, omdat we samen de beste resultaten voor onze klanten bereiken. We investeren daarom ook buiten de werkvloer in onderlinge samenwerking, bijvoorbeeld door borrels, diners en andere activiteiten te organiseren waarbij we mooie tijden beleven en van elkaar leren.